GREENHEALTH

Град: София

Адрес: Магазин Централни Хали

Работно време:
Понеделник - Неделя: 7:30-21:30

Телефон: 029872867

Email: leda_nova@abv.bg

URL: www.greenhealth-bg.com

Категории: Алтернативна медицина, Здраве, спорт и красота

Описание

Мисията си фирмата реализира чрез основната си дейност - предлагане на пазара на оздравителни продукти (хранителни добавки), козметични продукти на натурална основа, изделия за здравословна околна среда на човека и др.

* 2003 г. - съществено място в продуктовата гама на GreenHealth® заеха висококачествените продукти на Традиционната китайска медицина - ексклузивно производство на китайски продукти с най-високо качество, подбрани от най-големите фармацевтични производители в Китай, съчетани в специални оздравителни програми, пригодени за европейския потребител. Хилядолетният опит, вложен в изработването на техните рецептури и прилагането им от векове, доказва убедително ефективността им. Съвременното фармацевтично производство с най-високо качество и GMP сертификати ги правят желан продукт за нашите клиенти. Многогодишен лекарски опит в Русия стои зад подбора и практиката по прилагане на тези мощни препарати с профилактична и лечебна цел. Днес листата на препаратите от традиционната китайска медицина включва повече от 40 наименования.

* 2004 г. - в осъществяване линията за здравословен и природосъобразен начин на живот, GreenHealth® заложи на обучението по Традиционна китайска медицина и сътрудничеството с българските лекари от Дружеството по Китайска традиционна медицина, организира курсове и семинари за повишаване на квалификацията им по време на ежегодно провежданите Зимни и Летни медицински университети под егидата на Министерство на здравеопазването. GreenHealth® издава периодичен информационен бюлетин за новостите в областта, като редовно поднася на клиенти и сътрудници информация от медицински наблюдения и клиничен опит.

* 2005 г. - GreenHealth® създаде център, където нашите клиенти намират интересуващите ги продукти и получават съответната консултация по приложението им, в съчетание с диагностика и терапия. За благотворно повлияване на целия човешки организъм, включихме и серии източни козметични продукти - за лична и професионална употреба, за комфорта, доброто самочувствие и отличния външен вид на нашите клиенти. Предлагаме и повишаване на квалификацията на козметици и масажисти, въвеждайки ги в света на източните масажни техники и козметика. Програмата се грижи и за физическото оздравяване на желаещите, като им предлага да се включат към периодично организираните семинари по източни оздравителни гимнастики - Цигун и Тайцзи цюан, Йога-кундалини.

* 2006 г. внесе в GreenHealth® изделия от ШУНГИТ от най-качествения източник в Карелския полуостров – Зажогинското шунгитово находище. Изделията спомагат за предпазване от електромагнитните излъчвания на съвременните апаратури, компютри, мобилни телефони, антени, геопатогенни зони и др. негативни излъчвания – една елегантна и в същото време ефективна лична защита срещу всякакви неблагоприятни въздействия върху човека.

* 2007 - GreenHealth® обогати асортимента си от предлагани натурални оздравителни продукти със серията Алтайска медицина “Магията на Алтай”, като ексклузивен дистрибутор на ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНИЯ “ЕВАЛАР” за България. Новите продукти бяха приети на нашия пазар с голям интерес, поради високото качество и специалните технологии, използвани от ФК „Евалар” – най-мощният производител в Русия на хранителни добавки за последните 3 години .

* 2008 г. - GreenHealth® затвърди стремежа си да предлага на своите клиенти винаги най-доброто от натуралните продукти, като включи в гамата си и Фунготерапевтични препарати, производство на “ЦЕНТЪР ПО ФУНГОТЕРАПИЯ НА ИРИНА ФИЛИПОВА”, Москва – най-авторитетното научно-производствено предприятие по фунготерапия, съчетаващо многогодишен специализиран авторски труд и съвременно производство на мощни фунготерапевтични препарати на основата на лечебни гъби.

* 2009 г. - GreenHealth® попълни линията Магията на Алтай с продукцията на Производствено предприятие ДВЕ ЛИНИИ, Русия – висококачествени козметични продукти със силно изразени регенеративен и оздравителен ефект, със съдържание на пантохематоген (от рога на елени) - ценен продукт на мараловъдството (еленовъдство) в Алтай. Уникалността на Пантотерапията бързо направи търсени козметичните средства от тази линия, работеща както за красотата, така и за здравето на нашите клиенти.

* 2010 г. - GreenHealth® откри в началото на годината първия си представителен магазин в гр. София, Централни Хали, като положи по този начин основите на мрежа от представителни магазини в страната. Свежият дизайн, функционалност и достъпност на магазина зарадваха нашите постоянни клиенти, а местоположението му в Централни Хали даде възможност на много нови клиенти да се докоснат до уникалните и с изключително действие наши продукти. Разработеният нов и изключително информативен сайт на GreenHealth® е в услуга на нашите клиенти и партньори, а нашите дизайнери се грижат за визията, каталожното оформление и рекламната ни литература.


Да Не

Подобни обекти в близост

СТУДИО ЗА КРАСОТА МИКС

София, ул. Проф. Асен Златаров 2

028465121, 0887803227

Категории: Здраве, спорт и красота

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА СВЕТИ ГЕОРГИ

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА СВЕТИ ГЕОРГИ. Ветеринарни кабинети, Здраве, спорт и красота

София, Редута, ул. Иларион Драгостинов 21

028704464; 0888934509

Категории: Здраве, спорт и красота ...

САЛОН ЗА КРАСОТА EXCELLENT STYLE

София, Зона Б-5, ул. Партений Нишавски 4

029200659; 0898614444

Категории: Здраве, спорт и красота ...

САЛОНИ ЕФЕКТ

София, жк. Стрелбище, ул. Майор Първан Тошев...

029588686; 028593991;

Категории: Здраве, спорт и красота ...

ДОНАУ ЛАБ

София, кв. Орландовци, ул. Каменоделска 5,...

02/8133910

Категории: Здраве, спорт и красота ...

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СЕНТ ТОМА

София, жк Хиподрума, бул. Цар Борис III 91

029581177; 029386023

Категории: Здраве, спорт и красота ...

МГ БЮТИ ЦЕНТЪР

София, бул. Патриарх Евтимий 45

029532658; 029521626;

Категории: Здраве, спорт и красота ...

ДЖЕЙ КЕЙ ФИТНЕС

София, ул. Пиротска 12

028193979; 028193950

Категории: Здраве, спорт и красота ...

МАТРИКС БЪЛГАРИЯ

София, бул. Ген. Данаил Николаев бл. 18 вх....

028439152

Категории: Здраве, спорт и красота ...

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...